ΑΠΘ: Νέα εισαγγελικη παρέμβαση για το κορονοπάρτι
Newsroom
Νέα εισαγγελική παρέμβαση εκδηλώθηκε για κορονοπάρτι στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρενέβη για παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για πάρτι που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο περιθώριο του οποίου σημειώθηκε τραυματισμός μιας 20χρονης, που βρέθηκε λιπόθυμη σε φρεάτιο από υπαλλήλους φύλαξης του Ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι επρόκειτο για το δεύτερο τραυματισμό μέσα σε μια εβδομάδα στους χώρους του πανεπιστημιακού κάμπους, καθώς είχε προηγηθεί, ύστερα από ένα ακόμη μεταμεσονύχτιο πάρτι, ο σοβαρός τραυματισμός ενός νεαρού που παρασύρθηκε από σκαπτικό μηχάνημα, Αυτό συνέβη, όταν άλλοι νεαροί, που εικάζεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το έθεσαν σε κίνηση.
Εκτός από την τελευταία χρονικά προκαταρκτική έρευνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη άλλες πέντε, ύστερα από ισάριθμα πάρτι που έγιναν από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, επίσης κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Την έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που αναζητούν τους διοργανωτές.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν πάρτι με τη χρήση ηχητικών συστημάτων, που ήταν τοποθετημένα σε αυτοκίνητο. Η δίκη τους στο αυτόφωρο αναβλήθηκε, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι απλώς συμμετείχαν στο πάρτι.
Καιρός – Καύσωνας: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Κορονοϊός: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Συνεδριάζει η Επιτροπή
Γλυκά Νερά: Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ημερολόγιο της Καρολάιν
- Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι πριν τη Σύνοδο Κορυφής - «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία»
- «Δεν δίνουν αποζημίωση για τον νεκρό πατέρα μου» - Συγκλονίζει συγγενής θύματος στα Τέμπη
- Ευρωπαϊκή έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Η Ελλάδα στην ίδια λίστα με τριτοκοσμικές χώρες!
- SOS από Kaspersky: Διαρροή 2 εκατομμυρίων τραπεζικών καρτών από κακόβουλο λογισμικό