Ελλάδα|02.07.2021 11:50

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Πώς έγινε το δυστύχημα - Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από τον θάνατο τριών ανθρώπων μετά από τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Κοκύλια. Μεταξύ των θυμάτων ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το best.gr, τα δυο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι πρός την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός. Αποτέλεσμα να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους τρεις άνθρωποι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δυο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, παρέσυρε τον ηλικιωμένο ο οποίος βρισκόταν στον δρόμο και κινούνταν πεζός, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους και οι τρεις. Ο 80χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ο οδηγός της μηχανής, 20 ετών πέθανε μερικά λεπτά μετά από το δυστύχημα και η κοπέλα βαριά τραυματισμένη υπέκυψε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία Αργοστολίου, σχετικά με το Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων στην Κεφαλονιά, αναφέρεται το εξής:

Από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου διενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών τροχαίου δυστυχήματος, που έλαβε χώρα σήμερα (01.07.2021) το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Κοκυλίων- Πεσσάδας και είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό, των ημεδαπών αναβατών δίκυκλης μοτοσυκλέτας (20χρονου οδηγού και 16χρονης συνεπιβάτιδας) καθώς και ενός ακόμη ημεδαπού πεζού (80 ετών).

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Παππάς: Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί – Το χρονικό της σύλληψης και η γνωριμία με την 52χρονη

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η μετάλλαξη της Κολομβίας – Φόβοι για 4ο κύμα

Χρήστος Παππάς: Πώς έγινε η σύλληψή του – Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η παραλλαγή Λάμδα – Γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες

τροχαίοΚεφαλονιάτροχαίο δυστύχημα