Ελλάδα|13.07.2021 12:13

Βόλος: Για πορνογραφία ανηλίκων διώκεται 30χρονος πρώην φροντιστής

Newsroom

Σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας διώκεται ο 30χρονος πρώην φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Βόλο, ο οποίος φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, μέσω Instagram, σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο φερόμενος ως δράστης έδωσε ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία, και την Πέμπτη 15 Ιουλίου θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. 

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονιών τους. Οι νεαροί αθλητές κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η αποστολή φωτογραφιών του φερόμενου ως δράστη στους επτά ανήλικους αθλητές έγινε σε διαφορετικούς περιόδους και αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Μάλιστα, προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Το αποκάλυψε πατέρας 14χρονου

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020. Στη συνέχεια κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, που φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω καθώς και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κυρώσεις και προνόμια - Ανακοινώσεις για διασκέδαση, εστίαση

Το παρασκήνιο του διαγγέλματος Μητσοτάκη και η τακτική step by step της κυβέρνησης

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Το κατηγορητήριο

Ο «σκαραβαίος του Ιωνίδη»: Το αρχαίο ελληνικό αριστούργημα πωλήθηκε στη Νέα Υόρκη – Ίσως όμως να μην έπρεπε

ανήλικοιΒόλοςποδόσφαιροπορνογραφία