Ελλάδα | 23.08.2021 22:48

Κέρκυρα - Καταγγελία: Κατέβασαν από πλοίο παιδί ΑμεΑ και τη μητέρα του

Newsroom

Μία σοβαρότατη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για απαράδεκτη συμπεριφορά με την οποία ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα με τον γιο της ανήμερα 15Αύγουστου, όταν επιβιβάστηκε σε πλοίο από την Κέρκυρα, το οποίο είχε προορισμό τους Παξούς.

Όπως αναφέρει το CorfuPress, ξαφνικά, η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο μηχανικός του πλοίου, ο οποίος αρνήθηκε να της πει το όνομα του, τη διέταξε να κατέβει από το πλοίο μαζί με τον γιο της στο λιμάνι της Λευκίμμης, καθώς ο γιος της, ο οποίος είναι Άτομο με ειδικές Ανάγκες, μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών. 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αναγκάστηκαν να κατέβουν και τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν βρίσκονταν στη Λευκίμμη, αλλά στη μέση του... πουθενά, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό για την επιστροφή τους, αλλά και να ταλαιπωρηθούν τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά κάνοντας λόγο για μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα ο καπετάνιος του πλοίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η ίδια σημειώνει ότι μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο κόντεψαν να πάθουν ηλίαση ενώ η γυναίκα πλήρωσε και 70 ευρώ σε ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα ΜΜΕ.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Τρίτη δόση με εμβόλια mRNA - Ποιοι θα κάνουν

Ντοκουμέντο ethnos.gr για φωτιά στα Βίλια: «Σπίτι έχει δεξαμενή αερίου» - Οι εκκλήσεις στους ασυρμάτους

Πανελλήνιες 2021: Στις 30 Αυγούστου η πιθανότερη ημερομηνία για την ανακοίνωση των βάσεων

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις» φώναζε το θύμα

καταγγελίαπλοίοΚέρκυρα