Ελλάδα|13.10.2021 15:28

Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια - Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία

Σοφία Φασουλάκη

Έπεσε η αυλαία της ανακριτικής διαδικασίας για τη δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της στα Γλυκά Νερά , με τη δικογραφια να περνάει πλέον στα χερια του εισαγγελέα ο οποίος θα υποβάλει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου στα τέλη Ιουνίου, τη μελέτη αλλά και τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, ο ανακριτης καλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον συνήγορό του καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνου προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια, αφού δεν κλήθηκε άλλος ύποπτοςδεν προεκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου, συνεργού, η αλλού που να γνώριζε και να συνεδραμε τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την κλήση αλλού προσώπου για απολογία.

Παράλληλα, το αίτημα του ανακριτή προς την κινεζική εταιρεία από την οποία κατασκευάστηκε η κάμερα του σπιτιού φέρεται ότι δεν απαντήθηκε.

Όλες οι ειδήσεις

Χάπι Merck για κορονοϊό: Ενδιαφέρον και από την Ελλάδα - Τι ισχύει με την τιμή

Φώφη Γεννηματά: Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ – Τι θα γίνει με τις εκλογές – Τα μηνύματα των υποψηφίων

ΔΝΤ: Στο 7,3% το πρωτογενές έλλειμμα για το 2021 – Πότε η επιστροφή σε πλεόνασμα

Άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ΑΣΟΕΕ - «Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές»

Βουλή: Αίρεται η ασυλία Πολάκη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από Στουρνάρα

ΚαρολάινγυναικοκτονίαδολοφονίαΓλυκά Νερά