Ελλάδα|14.10.2021 21:32

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστοί βρεφικοί - βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αττική, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Εύβοια

Newsroom

Κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε περιοχές που έχουν πληγεί και αναμένεται να «χτυπηθούν» ακόμα περισσότερο το βράδυ από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης, κλειστά θα είναι και τα σχολεία όλων των βαθμίδων την Παρασκευή σε Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια. Κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Γιαννόπουλο, «η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, λόγω της Covid-19».

Επίσης, κλειστά για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν αύριο στο Μεσολόγγι όλα τα σχολεία, οι παιδικοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Κώστα Λύρο, «η απόφαση ελήφθη λόγω της κακοκαιρίας και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

Κλειστοί βρεφικοί - βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αττική, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Εύβοια

Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15/10/2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

  • Αττικής,
  • Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής),
  • Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας),
  • Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Μπάλλος: Στο τραπέζι νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο Κηφισού

Κακοκαιρία Μπάλλος - Στυλιανίδης: Κλειστά σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική - «Έχουμε δύσκολο διήμερο»

Διπλωματικές πηγές για επιστολή Μπλίνκεν: Τι προσφέρει στη χώρα μας

Κακοκαιρία Μπάλλος: Η στιγμή που οι επιβάτες λεωφορείου βγαίνουν από λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στα νερά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία ο Παύλος Γερουλάνος

σχολείακακοκαιρίαBρεφονηπιακοί σταθμοίπαιδικοί σταθμοί