Ελλάδα|26.10.2021 17:56

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων

Newsroom

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, έξω από την ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Τρίτης. Έκλεισε η Πατησίων και στα δύο ρεύματα. Κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα με κάδους σε συνέχεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα νωρίτερα το μεσημέρι στα Εξάρχεια. Η κυκλοφορία πλέον διεξάγεται κανονικά.

Ομάδες αντιεξουσιαστών έβαλαν φωτιά σε κάδους με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με κρότου λάμψης και με ρίψη χημικών. Η Τροχαία έχει κλείσει την οδό Πατησίων από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Το απόγευμα της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την 15.30 ώρα σήμερα (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021), ομάδα 20-30 ατόμων τοποθέτησαν στην οδό Πατησίων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατήσια), έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάδους, ζαρντινιέρες, καρέκλες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και το ειδικό όχημα ρίψης νερού. Η ομάδα των ατόμων τους επιτέθηκε με ρίψη πετρών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με κίνηση απώθησε την ομάδα των ατόμων, η οποία εισήλθε εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Από το οδόστρωμα μετακινήθηκαν τα αντικείμενα και την 16.00 ώρα αποδόθηκε με ασφάλεια η οδός Πατησίων στην κυκλοφορία των οχημάτων».

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Γιατί είναι πολύ ψηλός ο αριθμός θανάτων στην Ελλάδα – Τι λέει στο ethnos.gr ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Γιάννης Κιουμής

Γονείς Κατσίφα αποκλειστικά στο ethnos.gr: Ζητάμε δικαιοσύνη - Δεν υπάρχει πόρισμα

Φώφη Γεννηματά: Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ – Τι θα γίνει με τις εκλογές – Τα μηνύματα των υποψηφίων

Ρόδος: Στο νοσοκομείο 8χρονη μετά από καταγγελία για βιασμό

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη - Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΣΗΕΑ

ΑΣΟΕΕεπεισόδιαΠατησίων