Ελλάδα | 15.12.2021 16:54

Καταγγελία μητέρας στο ethnos.gr: Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση μπροστά στο παιδί μου

Ευλαμπία Ρέβη

Ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα στην περιοχή της Κυψέλης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ethnos.gr, μετά τη συγκλονιστική μαρτυρία της «Ελένης» στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του δράστη και στην αναγνώρισή του από άλλα τρία θύματα.

Η νέα μαρτυρία, μάλιστα, προέρχεται από μητέρα η οποία δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μπροστά στα μάτια του 11χρονου παιδιού της από διαφορετικό δράστη. Όπως λέει στο ethnos.gr η Μάνια Κ. ο σκύλος της την έσωσε από την επίθεση και ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή, ενώ τόσο η ίδια όσο και το παιδί της βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Η επίθεση, δε, έλαβε χώρα σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου μακριά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Η σοκαριστική μαρτυρία της γυναίκας

«Ήταν γύρω στις εννέα με εννιάμισι το βράδυ. Είχα βγάλει με το παιδί μου βόλτα τον σκύλο μας στο τετράγωνο κάτω από το σπίτι μας. Σε μία γωνία που σταματήσαμε για να ουρήσει το σκυλί, νιώθω ξαφνικά έναν άνθρωπο από πίσω μου. Το σκυλί είχε γυρίσει και κοίταγε προς τα πίσω, άκουγα μόνο το γρύλισμα. Ενστικτωδώς τραβάω το παιδί μπροστά μου, γιατί ήταν δίπλα μου, και μετά νιώθω έναν άνθρωπο, ο οποίος με ακούμπησε από πίσω στα οπίσθια και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Προσπαθούσε να με τραβήξει προς το μέρος του. Εγώ φοβήθηκα και νόμιζα ότι θα έκανε κακό στο παιδί, ότι θα μου το άρπαζε», περιγράφει η Μάνια Κ.

«Ευτυχώς, δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Ο σκύλος, ο οποίος είναι ένα μεγαλόσωμο σκυλί γύρω στα 52 κιλά και είναι εκπαιδευμένο, ήταν εξαγριωμένος. Άφησα το λουρί και με το που τον άφησα και είπα “πάρτον” αυτός από τον φόβο του άρχισε να τρέχει. Έκανα το λάθος να βγω χωρίς να πάρω κινητό μαζί μου. Άρχισα να ουρλιάζω, βγήκε κόσμος από τα μπαλκόνια και ευτυχώς επέστρεψε το σκυλί μου», προσθέτει.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά εκείνη συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του. «Ήταν ένας ψηλός, γεροδεμένος άνδρας. Δεν ξέρω αν ήταν Έλληνας ή ξένος, δεν μίλησε καθόλου. Φορούσε ένα δερμάτινο μπουφάν με κουκούλα. Δεν ήταν μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να ήταν 30 με 35 ετών και ήταν αξύριστος. Από τότε έχω πάθει σοκ. Δεν βγαίνω έξω. Το παιδί έχει να πάει ημέρες σχολείο και φοβάμαι να τον κατεβάσω και στο σχολικό γιατί περνάει εφτά η ώρα το πρωί και είναι σκοτάδι», τονίζει.

Το θάρρος της Ελένης την έκανε να μιλήσει

Το απόγευμα της Τετάρτης, όπως λέει μετά το θάρρος της «Ελένης» που μίλησε στο OPEN θα πάει και η ίδια στην Αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. «Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ και να σιωπήσω», δηλώνει χαρακτηριστικά η Μάνια Κ. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την μαρτυρία της νεαρής κοπέλας στην «Ώρα Ελλάδος», δευτερόλεπτα μετά την επίθεση η ίδια σήκωσε το κινητό της και τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες του δράστη.

Πολλά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή

Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, έγραψε για αυτό σε ομάδα των κατοίκων της Κυψέλης και αμέσως άλλες έξι γυναίκες επικοινώνησαν μαζί της μέσω προσωπικών μηνυμάτων λέγοντας ότι έπεσαν πρόσφατα και οι ίδιες θύματα σεξουαλικής επίθεσης στην περιοχή. Οι τρεις αναγνώρισαν τον ίδιο δράστη, οι υπόλοιπες τρεις όχι. Ανάμεσα στην δεύτερη περίπτωση είναι και η Μάνια Κ.

επίθεσησεξουαλική παρενόχλησηΚυψέληαστυνομία