Ελλάδα|02.01.2022 21:44

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στον Λαγκαδά με θύμα μια γυναίκα και πέντε τραυματίες

Newsroom

Τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα την Κυριακή, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτοκίνητο που οδηγούσε εικοσιεξάχρονος άντρας συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο, που οδηγούσε εικοσιεπτάχρονη, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Καβάλα, προ του κόμβου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Μετά τη σύγκρουση, το δεύτερο όχημα εξετράπη της πορείας του και σε αυτό προσέκρουσε έτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε πενηνταπεντάχρονος.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός πενηνταπεντάχρονης , επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος, και ο ελαφρύς τραυματισμός τεσσάρων ατόμων (οδηγοί και επιβάτες). Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Σε καλή κατάσταση οι τέσσερις τραυματίες

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τα τέσσερα άτομα -ένας άντρας και τρεις γυναίκες- που τραυματίστηκαν νωρίτερα σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Εγνατίας Οδού, κατά τη διάρκεια του οποίου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της. Στους τέσσερις τραυματίες γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υγεία τους βρίσκεται «σε καλή κατάσταση».

δυστύχηματροχαίοθάνατοςΘεσσαλονίκη