Ελλάδα|08.01.2022 21:29

Κορονοϊός - Κοζάνη: Νεκρός 47χρονος -Άκουσε τις συμβουλές του πνευματικού του και δεν εμβολιάστηκε

Newsroom

Θλίψη σκόρπισε στα Σέρβια Κοζάνης ο θάνατος 47χρονου πατέρα 3 παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του, ακολούθησε τις συμβουλές του πνευματικού του και δεν εμβολιάστηκε.

«Το πρωί έκλαιγα, γιατί σκέφτομαι τον ίδιο, τα παιδιά και τη γυναίκα του και όλη την οικογένεια. Και ήθελα να ξέρω αν την ίδια στεναχώρια έχει και ο πνευματικός», αναφέρει δραματικά ο Ηλίας Κωνσταντινίδης, φίλος και προσωπικός γιατρός του 47χρονου

Όπως εξηγεί στο OPEN, ο 47χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

«Δεν είχε τίποτα απολύτως, αν υποκείμενο νόσημα είναι ότι έχει 5 κιλά παραπάνω, τότε πρέπει να πεθάνουμε όλοι», σημειώνει εμφατικά.

Πρωτοστάτες κατά του εμβολίου

Η περίπτωση του 47χρονου, δεν είναι η μόνη, καθώς δυστυχώς αρκετοί νέοι άνθρωποι παίρνουν τη μοιραία απόφαση να μην κάνουν το εμβόλιο επηρεασμένοι από τον πνευματικό τους. 

Πνευματικός εκατοντάδων πιστών, είναι και ένας ιερομόναχος του Αγίου όρους, που σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης πρωτοστατεί κατά του εμβολίου. 

Σε βίντεο εμφανίζεται να λέει ότι, αν ο πνευματικός σας λέει να κάνετε το εμβόλιο, θα αλλάξετε πνευματικό. 

Ο ιερομόναχος ενημερώνει ακόμη και τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ τους πιστούς για τους «κινδύνους» του εμβολιασμού, στα κηρύγματά του κυριαρχούν συνωμοσιολογικές θεωρίες και fake news.

«Με την πρόφαση του καταργείται το αυτεξούσιο μας, ενώ για την παρασκευή του εμβολίου χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα από εκτρωμένο έμβρυο», συμπληρώνει. 

αντιεμβολιαστέςΚοζάνηΚορονοϊόςθάνατοςεμβόλιομοναχός