Ελλάδα|05.02.2022 11:33

Δολοφονία Άλκη: Ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο, λέει ο Καπραβέλος

Newsroom

Συγκλονίζει με τη μαρτυρία του για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονο Άλκη ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Ο γιατρός τόνισε πως ουσιαστικά ότι από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν στη ζωή ενώ τόνισε πως ο 19χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. 

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς, ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό…», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας». 

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» διαβεβαίωσε ο γιατρός. 

Διέφυγε από τη χώρα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση

Διέφυγε από την Ελλάδα για να αποφύγει τη σύλληψη 20χρονος Αλβανός που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival ο φερόμενος ως δράστης πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Ο 20χρονός είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Νίκος ΚαπραβέλοςΘεσσαλονίκηοπαδική βίαδολοφονίαΆλκης Καμπανόςειδήσεις τώρα