Ελλάδα|16.02.2022 14:45

Φιλιατρά: Εφιάλτης για 14χρονη που την εξέδιδε η αδελφή της και ο σύντροφός της – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Newsroom

Εφιάλτη βίωνε μια 14χρονη στα χέρια της 19χρονης αδελφής της και του 28χρονου φίλου της, στα Φιλιατρά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία του πατέρα των δύο κοριτσιών στην Αστυνομία.  Η 19χρονη από τη Βουλγαρία και ο ομοεθνής φίλος της, συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους ασκήθηκαν διώξεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες εξέδιδαν την 14χρονη κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Της έδιναν χασίς πριν από κάθε ραντεβού

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο σωματέμποροι έδιναν χασίς στην 14χρονη πριν από κάθε ερωτικό ραντεβού, που της έκλειναν. Αυτό προέκυψε από την κατάθεση της ανήλικης, ενώ επιβεβαίωσε την καταγγελία και η 19χρονη αδελφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, για κάθε ερωτικό ραντεβού η 19χρονη και ο σύντροφός της θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς έσωσαν την τελευταία στιγμή την 14χρονη από τα σατανικά σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη είχαν κλείσει ραντεβού με 16 άνδρες σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι γονείς πληροφορήθηκαν το γεγονός και κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη πριν από τα ραντεβού.

Μεσσηνίαπορνείααστυνομικοίαστυνομίαειδήσεις τώρα