Ελλάδα|23.02.2022 13:33

Χωρίς τραμ από τις 10 το βράδυ, λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ - Αναστέλλονται δρομολόγια του Προαστιακού

Newsroom

Στις 10 το βράδυ θα σταματήσουν εκτάκτως τα σημερινά δρομολόγια του τραμ, όπως ανακοίνωσε μόλις η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες). Αιτία, οι έκτακτες εργασίες της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό που διεπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος». Οπως σημειώνει η ΣΤΑΣΥ δε θα διεξάγονται δρομολόγια από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ θα προηγηθεί σταδιακή απόρυση των συρμών από το δίκτυο. 

Αναστολή δρομολογίων και στον Προαστιακό

Στην αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου για ακόμα μία φορά. Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, δε θα πραγματοποιηθούν τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια μεταξύ Άνω Λιοσίων - Κορωπί (αμαξοστοιχίες 2232, 2237, 2236, 2241, 2240, 2245, 2244, 2249).

Την ίδια στιγμή ύστερα από δυο 24ωρα ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού και ενός πραγματικού αλαλούμ στα δρομολόγια, επισκευάστηκε από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ το πρόβλημα στα κλειδιά των Αγίων Αναργύρων. Πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς τον Πειραιά πραγματοποιούνται χωρίς αλλαγή συρμού στο σταθμό των Κάτω Αχαρνών. Ωστόσο τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη είχαν προηγηθεί άπειρες καταγγελίες επιβατών, οι οποίοι δεν ειχαν καμία ενημέρωση για τα μεγάλα προβλήματα στα δρομολόγια. 

ΣΤΑΣΥδρομολόγιαειδήσεις τώραΤραμπροαστιακός