Ελλάδα|16.03.2022 10:35

Σοκ στη Ρόδο: Έρευνα για βιασμό 45χρονης με νοητική στέρηση από τον πατέρα της

Newsroom

Σοκ προκαλεί στη Ρόδο ο καταγγελλόμενος βιασμός 45χρονης με νοητική στέρηση, από τον 70χρονο πατέρα της.

Η γυναίκα, που ο καταγγελλόμενος απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της, καθώς η μητέρα της έχει φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, η ίδια επισκέπτεται, κάθε εβδομάδα, τον πατέρα της, ο οποίος έχει ξαναπαντρευτεί και ζει στο νησί.

 Ζήτησε να τον ενημερώσουν αν τούς ενοχλεί γιατί έχει νοητική στέρηση

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι του πατέρα της, η 45χρονη εθεάθη από εργάτη που εργαζόταν δίπλα στο σπίτι να κακοποιείται σεξουαλικά από υπερήλικα. Ο εργάτης ενημέρωσε τον εργοδότη του και, οι δύο τους πήγαν να αντιμετωπίσουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος τούς ενημέρωσε ότι ήταν ο πατέρας της και, μάλιστα, τούς ζήτησε να τον ενημερώσουν, σε περίπτωση που τούς ενοχλεί γιατί έχει νοητική στέρηση.

Ο εργάτης και ο εργοδότης κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από όπου και κινήθηκε κατεπείγουσα προανάκριση τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο αδερφός της φερόμενης ως θύματος ο οποίος κίνησε όλες τις κατηγορίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα. Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως την Τρίτη το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

ειδήσεις τώραΡόδοςπατέραςβιασμός