Ελλάδα|23.03.2022 13:21

Νέα Φιλαδέλφεια: Της έταξε δουλειά ως μπέιμπι σιτερ και την βίασε!

Ευλαμπία Ρέβη

Σοκ προκαλεί ο βιασμός μιας 18χρονης από έναν 31χρονο, ο οποίος για να την προσεγγίσει και να την πείσει να πάει στο σπίτι του της έταξε δουλειά ως νταντά δήθεν για το παιδί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης προσέγγισε την ανυποψίαστη κοπέλα μέσω του Διαδικτύου και αφότου αντάλλαξαν μηνύματα στα οποία της υποσχόταν αμοιβή και εργασία για να προσέχει τάχα ένα παιδί κανόνισαν να βρεθούν από κοντά στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όταν, όμως, η κοπέλα πήγε στο ραντεβού εκείνος έβγαλε μαχαίρι, την ακινητοποίησε και την βίασε. Το σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης στην Αστυνομία, ενώ ο δράστης συνελήφθη χθες στην περιοχή του Πειραιά.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

σύλληψηβιαστήςΝέα Φιλαδέλφειαειδήσεις τώρααστυνομίαβιασμός