Ελλάδα|28.03.2022 14:03

Κιλκίς: Πώς δέχθηκε την άγρια επίθεση ο 36χρονος ποδοσφαιριστής - «Τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο κεφάλι»

Newsroom

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ο 36χρονος ποδοσφαιριστής στο Κιλκίς, ενώ μετέβαινε σε φίλο του μετά τον αγώνα Απόλλων Πευκοδάσους – Μακεδονικό Γρίβας. Ο πρόεδρος της κοινότητας εξηγεί πώς συνέβησαν όλα.

Όπως περιγράφει ειδικότερα ο Ανδρέας Πούλκας, μιλώντας στο thesstoday.gr, «τον κυνήγησαν με τέσσερα αυτοκίνητα και τον χτύπησαν με κλοτσιές στο κεφάλι και στο στόμα», ενώ η αιτία της συμπλοκής ήταν μία λογομαχία του 36χρονου και ενός ποδοσφαιριστή από την αντίπαλη ομάδα κατά τον αγώνα.

Η σύγκρουσή τους στο γήπεδο οδήγησε στην αποβολή των δύο αθλητών.

«Τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο κεφάλι» - Έσπασε κλείδα και σαγόνι

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα, όταν άγνωστοι κινήθηκαν με οχήματα πίσω από τον ποδοσφαιριστή και χτύπησαν στο πρόσωπο τον 36χρονο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας, «Δύο οχήματα τον ακολουθούσαν από πίσω μετά τον αγώνα και άλλα δύο οχήματα τον περίμεναν στο Πολύκαστρο. Εκεί έγινε η συμπλοκή. Τον σταμάτησαν, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο κεφάλι».

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, ο 36χρονος μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έσπασε την κλείδα και το σαγόνι του.

Έξι συλλήψεις, ανάμεσά τους και το θύμα

Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του 36χρονου αθλητή, ενώ σήμερα συνελήφθη και το θύμα μετά από μήνυση 29χρονου που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος αθλητής μένει στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται στο Πολύκαστρο για τους αγώνες με την ομάδα του.

ποδοσφαιριστήςξυλοδαρμόςαγώναςεπίθεσηΚιλκίςειδήσεις τώρα