Ελλάδα|28.03.2022 15:46

Αγρίνιο: Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 29χρονος από 17χρονο - Η σχέση του θύματος με τη σύντροφο του ανήλικου

Newsroom

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στο Αγρίνιο, όταν ένας 17χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 29χρονο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ως αφορμή στάθηκε μία γυναίκα.

Ο 29χρονος που δέχθηκε την επίθεση φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Πώς συνέβησαν όλα

Το επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη του Αγρίνιου, όταν λόγω προσωπικών διαφορών ο 17χρονος κατάφερε σοβαρά πλήγματα με μαχαίρι στον 29χρονο, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο, αφού διέφυγε από το σημείο με τη μοτοσικλέτα του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ο τραυματίας, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, κατάφερε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, όπου και βρέθηκε ημιλιπόθυμος, από κατοίκους που ειδοποίησαν την αστυνομία. Έπειτα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λόγο της κατάστασης του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Την ίδια ώρα κατά πληροφορίες, ο 29χρονος και ο 17χρονος συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον πρώτο να φέρεται να ζητά τον λόγο στον 17χρονο για τον δεσμό του με κοπέλα, με τον ανήλικο να βγάζει μαχαίρικαι να τον τραυματίζει σοβαρά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

επίθεσηεπίθεση με μαχαίριΑγρίνιοειδήσεις τώρασύλληψημαχαίρι