Ελλάδα|08.02.2019 18:58

InStyle, People & TV Εθνος, στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (10/2)! (vid)

Newsroom

Με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχεται το InStyle. Eνα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους.

Με πρόσβαση στους διασημότερους experts της μόδας και της ομορφιάς, καλύπτει ό,τι πιο νέο και φρέσκο στους τομείς αυτούς με τα πιο εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις απόψεις των ειδικών.

Με έξυπνες ιδέες, tips και τρικ σε styling, μακιγιάζ και περιποίηση, βοηθάει κάθε αναγνώστρια να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Το περιοδικό που αγαπάει το γυναικείο φύλο και πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ή ιδανική ηλικία, αλλά μόνο δυνατές προσωπικότητες και μοντέρνες, ενημερωμένες γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το ΙnStyle είναι ο σύμμαχος και η έμπνευση της σύγχρονης γυναίκας.

Στο InStyle που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ειρήνη Καζαριάν: Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, την περίοδο που δούλευε σε φούρνο, το λόγο που δεν θα κάνει μήνυση για το ροζ βίντεο και αποδεικνύει πως είναι επαγγελματίας μοντέλο, ποζάροντας για πρώτη φορά σε εξώφυλλο σαν να το κάνει χρόνια.

Απόστολος Μητρόπουλος: Ο αγαπημένος σχεδιαστής και μέντορας του Project Runway φωτογραφίζεται για το InStyle μαζί με τρεις μούσες του μέσα στα πιο cool ρούχα και μαζί μιλούν για μόδα, αλλά και για το παρασκήνιο της φιλίας τους.

Jeff Goldblum: Eίναι σταρ πάνω από τριάντα χρόνια. Σήμερα ο 66χρονος ηθοποιός, ένας από τους πιο αυθεντικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και ξεκάθαρο style icon, είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες

Φιόνα Γεωργιάδη: Από τα έδρανα της Νομικής βρέθηκε να μονοπωλεί τη μικρή οθόνη και το θεατρικό σανίδι. Η πολυπράγμων ηθοποιός μεταμορφώνεται για το InStyle σε βασίλισσα των prints και μιλά για την ισότητα των φύλων και το κίνημα #ΜeToo.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η ηθοποιός, που είναι η κόρη δύο σημαντικών ηθοποιών, της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, παραδέχεται πως υπήρξε ένα αυτοκαταστροφικό παιδί και αποκαλύπτει τη στιγμή που σταμάτησε να προσπαθεί να κρύψει τη θηλυκότητά της.

Ηρώ Καλέμη: Η influencer και επιχειρηματίας έχει σπουδάσει Oικονομικά, έχει δημιουργήσει δύο σειρές ρούχων, έχει το δικό της blog και πρόσφατα ίδρυσε τη δική της συμβουλευτική εταιρεία για social media και e-commerce.

Ada’s Little Kitchen: Η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, η δημιουργός του πιο sweet spot της πόλης, μπαίνει στην κουζίνα και μας δείχνει πώς να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα γλυκά για την ημέρα των ερωτευμένων – και όχι μόνο.

Στο People που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Κατερίνα Βρανά: Κατερίνα Βρανά: «Έκανα πλάκα στον θάνατο». Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου έπεσε σε κώμα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, έχασε την όρασή της, παρέλυσαν τα άκρα της, διαταράχτηκε η ομιλία της, αλλά τίποτε από όλα αυτά δεν είναι ικανό να την αποτρέψει από το να φορέσει το αγαπημένο της χρυσό κολάν και να ανέβει και πάλι στη σκηνή! Διαβάστε τη συγκλονιστική της ιστορία μέσα από τα δικά της λόγια.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βάζει το κινητό της στο αθόρυβο, φτιάχνε καφέ και ξεκινάει να διηγείται τις ιστορίες που την καθόρισαν.

Ματίνα Νικολάου: «Δεν θα ήθελα να γίνω ποτέ παρουσιάστρια»: Από το θεατρικό σανίδι σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. H κορυφαία ηθοποιός φοράει καθημερινά μια ευφάνταστη περούκα, αταίριαστα ρούχα, εκκεντρικά αξεσουάρ και μοιράζει γέλιο στο κοινό που απολαμβάνει το Για την Παρέα. Η τηλεοπτική Βάνια μιλάει στο People για την πορεία της στο θέατρο, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, το γιο της, Παναγιώτη, αλλά και την απόφαση να πει το μεγάλο «ναι» στον Νίκο Μουτσινά.

TV-Ανάλυση: Ποια είναι τα πρόσωπα που κάνουν τα μηχανάκια της AGB να κοκκινίζουν και ποια τα νέα όπλα που ρίχνουν τα κανάλια στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η ρελάνς του ΣΚΑΪ με Αντώνη Κανάκη και Survivor, το «μπάσιμο» του Open με Λάκη Λαζόπουλο και X Factor, το επιτυχημένο πείραμα του ΑΝΤ1 με το Yours Face Sounds Familiar και η γνωστή συνταγή της επιτυχίας με τοMaster Chef στο Star.

Χρήστος Χατζηπαναγιωτης: «Πέρασα δύο μήνες στο βουνό». Από την ποδηλασία και τις εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας στο αγρόκτημά του στη Μάνη, μέχρι την πραγματική του ηλικία και τη συνειδητή επιλογή της μοναξιάς, ο αγαπημένος ηθοποιός περιγράφει τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που επιλέγει.

TV ΕΘΝΟΣ

Στο Tv Εθνος αυτής της Κυριακής

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 Βασίλης Μίχας και Ευγενία Ξυγκόρου αποκαλύπτουν πως θα εξελιχθεί ο θυελλώδης τηλεοπτικός έρωτας που ζουν αλλά και πως διαχειρίστηκαν τις τολμηρές μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.

Συνέντευξη Τάμτα: Πώς πήρε την απόφαση να πάει στη Eurovision, ο στόχος της και οι συγκρίσεις με την Ελένη Φουρέϊρα.

Ραγδαίες εξελίξεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Μαρίνα κοντά στην ανακάλυψη του παιδιού της.

Ακόμη η Φαίδρα Δρούκα εξηγεί τι την κέρδισε στο ρόλο της εκκεντρικής «Στέλλας» στο «Μην Ψαρώνεις» και γιατί κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η μικρή «Λήδα» του «Τατουάζ» μιλά για το ρόλο της στη σειρά του Alpha και τις συμβουλές της δασκάλας της.

Ρεπορτάζ: Οι κρυφοί «άσσοι» των κριτών του «Master Chef».

Στην ενότητα life: Πρωτότυπα δώρα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και οι ιδανικές γευστικές προτάσεις για τους ερωτευμένους.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV ΈθνοςPeopleInStyle