Ελλάδα | 11.04.2022 16:15

Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου στις φήμες για σεξουαλική παρενόχληση;

Newsroom

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο «φως» για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στη φυλακή για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τα τελευταία 24ωρα έχει έρθει στο «φως» καταγγελία που αφορά την αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα.

Ειδικότερα, γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι γειτόνισσα της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, υποστήριξε -μιλώντας στον ΑΝΤ1- πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση άλλης γυναίκας και είναι έξω με τριετή αναστολή.

«Η αδερφή της, από όσο μάθαμε, έχει κάποιον φάκελο στην Ασφάλεια, ο οποίος λέει ότι έχει τρία χρόνια με αναστολή έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook, σαν άνδρας και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Απ' όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω» υποστήριξε συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα.

Διαψεύδει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Από πλευράς της η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο ίδιο μέσο, αρχικά είπε πως «ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Επειδή το είχα διαβάσει πάλι κάπου αυτό είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, βρήκαμε το ποινικό μου μητρώο, σας το έχω προωθήσει κιόλας. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδερφή της εξηγώντας πως «δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση». «Προσπαθεί να είναι δυνατή για να αποδείξει αυτό που φωνάζουμε όλοι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και κανενός παιδιού», είπε.

Τέλος, αναφερόμενη ξανά στην ημέρα που βρήκε την Ίριδα νεκρή, είπε πως «Δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Ρούλα Πισπιρίγκουσεξουαλική παρενόχλησηθάνατοιειδήσεις τώραΠάτραΜάνος Δασκαλάκηςποινή φυλάκισηςκαταγγελία