Ελλάδα|04.05.2022 08:24
Φωτιά σε κτίριο στα Χανιά: Νεκρός 60χρονος άστεγος
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος άστεγος, σε φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο στην οδό Κύπρου, στα Χανιά.
Ο άτυχος άνδρας είχε βρει στέγη στο εγκαταλελειμμένο οικοδόμημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς όπως αναφέρει το flashnews.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 60χρονο άστεγο είχε προσφερθεί φιλοξενία στον ξενώνα αστέγων του δήμου Χανίων που βρίσκεται δίπλα, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να πάει και προτιμούσε να ζει στο κτήριο που κάηκε.
Αστυνομικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά, εντοπίζοντας δυστυχώς στο εσωτερικό τον άτυχο 60χρονο. Τα αίτια της φωτιάς διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ναυάγιο στη συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας μετά την επεισοδιακή συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι
- «Εστίες» έντασης στην Αθήνα μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη – «Κλεφτοπόλεμος» αστυνομίας-κουκουλοφόρων
- Σοκαριστικό βίντεο του OPEN: Κουκουλοφόροι πετούν αστυνομικό στο έδαφος μπροστά από τη Βουλή και τον χτυπούν
- Έπεσε το Messenger - Προβλήματα μόνο στην Αττική