Ελλάδα|11.05.2022 13:11

Ανησυχία στον Πύργο: Αγνοείται ο Θύμιος που συγκλόνισε με την ιστορία του - Ζήτησε βοήθεια από την Aστυνομία και εξαφανίστηκε

Newsroom

Ανησυχία επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς ο Θύμιος -του οποίου η τραγική ιστορία και το bullying που έχει δεχθεί έγιναν γνωστά πριν λίγο καιρό- αγνοείται εδώ και μέρες. Ο άνδρας είχε ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία και μία μέρα μετά τα ίχνη του χάθηκαν.

Ειδικότερα, ο 40χρονος -που παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο- αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, με τις προσπάθειες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί να παραμένουν άκαρπες. Την τελευταία φορά που εθεάθη είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου για να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του ασκούσαν bullying, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς».

«Προστατέψτε με»

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο Διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί όπως τους τόνισε καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με τη διαφορά ότι τώρα το έστησαν για το Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές.

Την επόμενη μέρα, τα ίχνη του χάθηκαν.

Στο «φως» στοιχεία - σοκ

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχνε άνδρα να κυκλοφορεί με πριόνι και ένα ρόπαλο στους δρόμους του Πύργου. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ωστόσο ότι ήταν ένας τρόπος «αντίδρασης» σε bullying που δεχόταν, είναι σοκαριστικές.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα «Πατρίς» κάνουν λόγο για ένα εξαρχής «στημένο σκηνικό» για λόγους δημοσιότητας το οποίο στη συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία, για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό από πού έγινε -αν δηλαδή είναι από τους ίδιους ή από κάποιον περίοικο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε καμία επίθεση.

εξαφάνισηαγνοούμενοςΠύργοςbullyingειδήσεις τώρα