Ελλάδα|13.05.2022 10:25

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Καρδίτσα - Αυτοκίνητο εν κινήσει με σκύλο στην οροφή

Newsroom

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων σε ολόκληρη τη χώρα. Μετά το γατάκι στην Αιδηψό, αυτή τη φορά ένα νέο συμβάν σημειώθηκε στην Καρδίτσα, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί σε προσωπικό λογαριασμό στο διαδίκτυο φαίνεται στην οροφή του ενός λευκού αυτοκινήτου, ένα μεγαλόσωμο σκυλί να καταβάλλει προσπάθειες να σταθεί όρθιο.

Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου, Σταματίνας Σταματάκου, η οποία είχε δράσει και για την ενημέρωση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την περίπτωση της Αιδηψού, σχολιάζοντας: «Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έμαθαν ότι πληρώνονται τα καφριλίκια και μάλιστα πολύ ακριβά. Δεν το έμαθε σίγουρα ο Γιάννης Φιλίππου και η παρέα του. Ε ήρθε η ώρα να το μάθει κι ο τελευταίος στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν στην Καρδίτσα ανέβασαν πάνω στην οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει ένα έρημο σκυλί για να κάνουν την πλάκα τους και δίχως ντροπή το βιντεοσκόπησαν και το ανήρτησαν στο TikTok. Αστείο ε; Αστείο που το σκυλί τρομοκρατείται, που κινδυνεύει να σκοτωθεί (δεν ξέρουμε αν τραυματίστηκε ή όχι), που γελοιοποιείται ένα αβοήθητο ζώο που αν μετά τολμήσει να γρυλίσει θα το βγάλουν επιθετικό;

Τώρα που ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δω πόσο αστείο θα τους φανεί. Βέβαια αυτός που βιντεοσκοπεί και χασκογελάει δεν θα κληθεί ως συνεργός μάλλον αλλά ως μάρτυρας και μετά θα μας πει ότι ήταν και δεν ήταν στην ίδια παρέα».

Η ίδια ανέφερε πως ο οδηγός έχει συλληφθεί.

Καρδίτσακακοποίηση ζώωνσκύλοςειδήσεις τώρααυτοκίνητο