Ελλάδα|27.05.2022 15:51

Έκρηξη σε κρεοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας: Κρανίου τόπος το σημείο - «Κουνήθηκε ολόκληρη η πολυκατοικία»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Έκρηξη σε κρεοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (Eurokinissi)

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε, το μεσημέρι της Παρασκευής, 27 Μαΐου, η οδός Ιουλιανού στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, μετά την έκρηξη από φιάλη υγραερίου που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο – μίνι μάρκετ.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει από το σημείο, έχουν γίνει πολύ μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ιουλιανού στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν οι τζαμαρίες ενώ, ακόμα και τα ψυγεία του καταστήματος εκτινάχθηκαν στον δρόμο. Ένας εργαζόμενος εντός του καταστήματος έχει τραυματιστεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια ενώ, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς, τη στιγμή που η φιάλη υγραερίου εξερράγη δεν υπήρξαν πελάτες μέσα στο κατάστημα.

«Σήμερα πίστεψα ότι είχα άγιο. Ανοίγω την πόρτα μου να μπω μέσα στο σπίτι και αφήνω την τσάντα μου. Ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο και νιώθω να τρίζει το σπίτι. Έξω από το μαγαζί είδα ότι ήταν πεταμένη μία (φιάλη) πετρογκάζ. Κουνήθηκε ολόκληρη η πολυκατοικία. Πέντε λεπτά μετά να ερχόμουν δεν ξέρω τι θα είχε γίνει», δήλωσε στον ΣΚΑΪ κάτοικος της περιοχής που, τη στιγμή της έκρηξης, επέστρεφε σπίτι της.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, υπήρξαν διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις διασταυρώσεις Αλκιβιάδου και Ιουλιανού, και Αλκιβιάδου και Λιοσίων.

τραυματίαςκρεοπωλείοέκρηξηειδήσεις τώρα