Ελλάδα | 07.06.2022 18:44

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει» - Πήρε τηλέφωνο οικογενειακή φίλη και μετά αυτοκτόνησε

Newsroom

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία για μια ακόμα φορά την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλονίζει τη χώρα. Ένας 64χρονος στη Δράμα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και εν συνεχεία να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. Το έγκλημα αλλά και η αυτοχειρία σημειώθηκαν σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες με κυνηγετική καραμπίνα.

Όπως μεταφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει». Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».

Σύμφωνα δε, με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δράστης και αυτόχειρας, μετά την πράξη του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικογενειακή τους φίλη, ενημερώνοντάς τη για το τι είχε κάνει και για το ότι σκόπευσε να αυτοκτονήσει. Το ζευγάρι ήταν μαζί 30 χρόνια και ζούσε στο ίδιο σπίτι, παρά το γεγονός ότι το θύμα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο δράστης ήταν γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης τόσο στην Προσοτσάνη όσο και στην πόλη της Δράμας ενώ σύμφωνα με το GRTimes ο 64χρονος επισκέφτηκε χθες τις δύο κόρες του, κάτι που ενδεχομένως έκανε εν είδει αποχαιρετισμού που, αν επιβεβαιωθεί, υποδεικνύει προσχεδιασμό της πράξης του.

Όλες οι ειδήσεις:

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε την πόρτα της πολυκατοικίας που βρίσκονταν τα παιδιά του και άνοιξε πυρ

Η Αθήνα απαντά στις νέες προκλήσεις Τσαβούσογλου: Δεν στέκουν όσα λέτε, έχετε αναθεωρητικά κίνητρα

Πλησιάζει στο νέο του σπίτι ο ΠΑΟΚ! Υπεγράφη το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

Γιατί ο γιος του Γιώργου Τράγκα αποποιείται την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του – Τι αναφέρει

γυναικοκτονίαέγκλημαειδήσεις τώραΔράμα