Ελλάδα|09.06.2022 22:18

Αλλάζει τα δεδομένα έκθεση DNA από τη δολοφονία του Άλκη: Εμπλέκονται όλοι οι κατηγορούμενοι στην επίθεση;

Newsroom

«Καίει» τους κατηγορούμενους η έκθεση DNA από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος, τον περασμένο Φεβρουάριο έπεσε θύμα πρωτοφανούς οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την έκθεση, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία ήταν ένα μαχαίρι τύπου καραμπίτ το οποίο φέρεται πως ένα χρησιμοποίησε εναντίον του θύματος, όσο οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι τον χτυπούσαν με κράνη, κλωτσιές και μπουνιές. Πάνω στο μαχαίρι ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του 22χρονου με τα αρχικά Κ.Ι.. Στην έκεθση ταυτοποιήθηκε, ακόμα. το DNA του 23χρονου Σ.Σ, που καθόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και του 20χρονουΤζ.Α που καθόταν στο τρίτο αυτοκίνητο.

Ως και στα πατάκια των αυτοκινήτων το αίμα του αδικοχαμένου Άλκη

Όπως καταδεικνύει η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία, το αίμα του θύματος εντοπίστηκε ως και στα πατάκια των αυτοκινήτων, στις θέσεις όπου κάθονταν οι οχτώ  από τους δώδεκα φερόμενους δράστες, γεγονός που σημαίνει ότι, τα οχτώ αυτά άτομα βρέθηκαν στη συμπλοκή και πάτησαν πάνω στο αίμα του θύματος και, συνεπώς, μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι για τον θάνατό του. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στη συμπλοκή, να τον μαχαίρωσαν επίσης, να τον κλώτσησαν κλπ., χωρίς τα μέχρι τώρα στοιχεία να αποκλείουν τη συμμετοχή και των υπόλοιπων τεσσάρων κατηγορουμένων. Όπως είχε προκύψει από την ιατροδικαστική έκθεση, ο αδικοχαμένος Άλκης κατέληξε, όχι μόνο από την επίθεση με το μαχαίρι, αλλά και από τα έντονα χτυπήματα που δέχθηκε.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Genesis: «Καμπανάκι» κινδύνου για τα ακραία φαινόμενα - «Βροχή» τα μηνύματα 112 σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Οι δήμοι Υμηττού είχαν προειδοποιήσει για βουνό - «μπαρουταποθήκη» από τον Φεβρουάριο: Το αποκαλυπτικό έγγραφο και τα ερωτήματα

Δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για ακρίβεια και ελληνοτουρκικά

Ποιες γυναίκες δικαιούνται δωρεάν μαστογραφία- Οι πέντε φάσεις στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

Θεσσαλονίκηδολοφονίαοπαδική βίαειδήσεις τώραΆλκης Καμπανός