Ελλάδα|15.06.2022 15:59

Κομοτηνή: Από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας - Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης στο ethnos.gr

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας έφυγε από τη ζωή η 22χρονη αθλήτρια του στίβου και φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ, στην Κομοτηνή, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ethnos.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της.

«Το κορίτσι έφυγε από ανακοπή καρδιάς, αλλά η αιτία που την προκάλεσε μας είναι άγνωστη μέχρι στιγμής. Δεν εντοπίσαμε κάτι μακροσκοπικά και τώρα θα πάμε σε μικροσκοπική εξέταση, στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών αναμένονται σε ένα μήνα ίσως και περισσότερο», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Κιφνίδης.

Η κοπέλα είχε καταγωγή από το Δήμο Πλατανιά, στα Χανιά και ήταν αθλήτρια στίβου του Θησέα Περιβολίων. Άφησε την τελευταία της πνοή στο ταρτάν του γηπέδου των ΤΕΦΦΑ, ενώ έκανε προπόνηση. Εντοπίστηκε νεκρή από πολίτη, ο οποίος είχε πάει και αυτός να αθληθεί στο γήπεδο. Ο τελευταίος κάλεσε σε βοήθεια κι ένας γιατρός που τον άκουσε, έσπευσε αμέσως. Της έκανε ΚΑΡΠΑ και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Παρά την ισχυρή βροχόπτωση που έπεφτε στην Κομοτηνή, η κοπέλα είχε επιλέξει να κάνει προπόνηση. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή προπονούνταν μόνη της στο γήπεδο.

Όλες οι ειδήσεις

Συνεχίζει τις απειλές ο Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν – Είναι κομπάρσος ξένων δυνάμεων

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Η «Ψυχρή Λίμνη» φέρνει βροχές, καταιγίδες αλλά και αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς

Άγρια συμπλοκή κατά τη διάρκεια πάρτι στην «Ερωτοσπηλιά»: Τραυματίστηκαν 2 νεαροί

To Squid Game γίνεται ριάλιτι στο Netflix - Και το έπαθλο... ζαλίζει - Οι προϋποθέσεις συμμετοχής

θάνατοςΚομοτηνήφοιτήτριαειδήσεις τώραΧανιάιατροδικαστής