Ελλάδα|13.02.2019 15:22

Λίνα Κοεμτζή: Αποκαλύψεις από την κολλητή της για το βράδυ της αυτοκτονίας

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας της Λίνας Κοεμτζή. Λίγες μέρες έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η κολλητή φίλη της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της Λίνας. Την χαρακτήρισε ως ένα άτομο ευδιάθετο, χαρούμενο, με πολλή όρεξη για δουλειά, ενώ δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

Ακόμη επεσήμανε ότι γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Λίνα, ενώ αναφέρθηκε στο τελευταίο βράδυ που δούλεψαν μαζί.

Όπως είπε δεν μπόρεσε να προβλέψει αυτά που επακολούθησαν καθώς η διάθεσή της εκείνη τη μέρα ήταν καλή. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι δεν γνωρίζει εάν ο σύντροφος της άτυχης φοιτήτριας είχε γνώση για τους εκβιασμούς. 

«Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πολύ και εκείνος το ίδιο. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης. Δεν πιστεύω να γνώριζε για τους εκβιασμούς, η Λίνα το έκρυβε, απ' όσο ξέρω, γιατί θα την χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στο τέλος, ότι το έμαθε, τη χώρισε και γι' αυτό η Λίνα έκανε ό,τι έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τις περισσότερες ώρες ήταν με το αγόρι της. Μάλωναν συχνά σαν 14χρονα, δεν ξέρω αν ήξερε για τις φωτογραφίες», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τους εκβιασμούς η φίλης άτυχης Λίνας Κοεμτζή, είπε ότι της είχε διαβάσει κάποια μηνύματα που της έστελναν συγχωριανοί της. Αυτοί την εκβίαζαν λέγοντάς της πως έαν δεν τους έστελνε κι άλλες φωτογραφίες, θα δημοσίευαν αυτές που είχαν ήδη ή ότι θα το πουν στους γονείς της.

Επιπλέον, η ίδια πιστεύει ότι η Λίνα έπεσε θύμα του φωτογράφου, ο οποίος την τράβηξε φωτογραφίες και μετά τις δημοσίευσε. Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και ένας νεατός ο οποίος έτυχε να βρίσκεται τυχαία σε μία παρέα ανηλίκων αγοριών τα οποία αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η φωτογραφία της Λίνας Κοεμτζή. 

Δικηγόρος οικογένειας Κοεμτζή: Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κοεμτζή μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της υπόθεσης. Όπως είπε κάποιοι θέλησαν, κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, να εκβιάσουν την ψυχή και το σώμα της Λίνας, κάτι το οποίο η οικογένεια υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε τους έλεγαν πως πρόκειται απλώς για υποθέσεις.

Ακόμη έκανε λόγο για μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. «Όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ,με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίνα Κοεμτζή