Φωτιά στην Αργολίδα: Ολονύχτια μάχη για κατάσβεση στο Amanzoe - Νέα αναζωπύρωση και αρκετές καταστροφές
NewsroomΔύσκολη αναμένεται η νύχτα και στο Κρανίδι της Αργολίδας, καθώς περίπου μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε αναζωπύρωση στον χώρο της μονάδας που καίγεται στην περιοχή Κοράκια.
Παρά το γεγονός πως προηγουμένως το μέτωπο έδειχνε να υποχωρεί, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή προκάλεσαν την αναζωπύρωση της φωτιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ζιάκα για το OPEN. Τόσο οι πελάτες, όσο και οι εργαζόμενοι, είχαν δει μεταφερθεί στην παραλία και πλέον είναι ασφαλείς, σε άλλα ξενοδοχεία της περιοχής.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στην γύρω περιοχή, παρόλα αυτά αρκετές από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.
Τέλος σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αργολίδας καταγγέλλει πως σημειώθηκαν και άλλες φωτιές το μεσημέρι τόσο στο Κρανίδι όσο και στην Ερμιονίδα.
- Τι κρύβεται πίσω από την «έκρηξη» Τραμπ εναντίον του Ζελένσκι - Πώς έφθασε να τον αποκαλεί «δικτάτορα» και «μέτριο κωμικό»
- Παραλίγο νέα σιδηροδρομική τραγωδία: Χωρίς φρένα και κινητήρα γερανοδρεζίνα μεταφοράς προσωπικού
- Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ποιοι συμμετέχουν - Τι θα ισχύσει με τα ΜΜΜ
- Στην «κατάψυξη» η χώρα: Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα στην Αττική