Ελλάδα|25.07.2022 21:00

Πανικός στην Πάτρα: Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Μεγάλη κινητοποίηση στην Αστυνομία της Πάτρας καθώς άνδρας φέρεται να απειλεί αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με όπλο. Ο άνδρας βρίσκεται στη γωνία του χώρου στάθμευσης προς την Ακτή Δυμαίων, φορώντας στολή παραλλαγής και κρατά στα χέρια του καραμπίνα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να διαπραγματευτούν μαζί του, ενώ ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη και σύμφωνα με το temponews.gr έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Ακτής Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο  άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο,και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Μέχρι και τις 23.40 η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να ηρεμήσει τον οπλισμένο άνδρα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Διαπραγματευτές της Αστυνομίας έχουν πλησιάσει τον άνδρα προσπαθώντας να τον μεταπείσουν και να του αποσπάσουν από τα χέρια την καραμπίνα και την φιάλη υγραερίου που κρατάει. 

Οι αστυνομικοί παραμένουν καλυμμένοι πίσω από ένα περιπολικό, ενώ οι Αρχές αναζητούν τη σύζυγό του. Νωρίτερα, τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας με την καραμπίνα έχει ενοχληθεί επειδή οι αστυνομικοί τους απομακρύνουν από το σημείο όπου κατασκηνώνουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΣκαραμπίναειδήσεις τώραΠάτρααστυνομία