Ελλάδα|13.08.2022 22:07

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Εξοργίζει ο δράστης - «Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα» - Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα

Newsroom

Επιπλέον προθεσμία μέχρι την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 11 το πρωί, ζήτησε δια του συνηγόρου Θανάση Ηλιόπουλου και έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο 50χρονος δράστης της επίθεσης με οξύ στη 49χρονη πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την επίθεση που έκανε λέγοντας πως θα συμπαρασταθεί σε ό,τι χρειαστεί. «Ο πελάτης μου εκφράζει μια αγωνία για το τι θα γίνει με την όρασή της, με το μάτι της. Λέει ότι θέλει να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της», σημειώνει ο δικηγόρος του, κ. Ηλιόπουλος. Μέχρι την Τρίτη ο κατηγορούμενος θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Σύμφωνα, πάντως, με την έρευνα των αρχών, ο δράστης, παρά τα λόγια μετάνοιας, που επαναλαμβάνει, δεν λειτούργησε εν βρασμώ, αλλά προετοίμαζε την αποτρόπαιη πράξη του 3 μέρες.

«Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα»

«Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα», φέρεται να είπε ο 50χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star στους αστυνομικούς. «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν έπρεπε να το κάνω», πρόσθεσε.

«Τις τελευταίες ώρες συνειδητοποίησε τι έχει γίνει, προσπαθεί να δώσει και ο ίδιος μια εξήγηση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o δικηγόρος του.

Ενθαρρυντικά νέα για την κατάσταση της υγείας της 49χρονης

Υπάρχουν και κάποια ενθαρρυντικά νέα για την κατάσταση της υγείας της 49χρονης Χ.Ν. από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται που κάνουν λόγο για την μη ολική απώλεια όρασης από το δεξί της μάτι. Βέβαια θα απαιτηθεί χρόνος και επεμβάσεις στο άμεσο μέλλον για την όποια αποκατάσταση στην λειτουργική όρασή της.

«Δεν τον θεωρούσα ικανό, τώρα δεν ξέρω τι του γύρισε το μυαλό. Ποτέ δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι δεν θα είμαστε μαζί», δήλωσε στο Star η 49χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 49χρονη Χριστίνα δεν δέχεται καμία συγνώμη του και προσπαθεί να σταθεί δυνατή για να καταφέρει να νικήσει τη μάχη που δίνει για να μην χάσει την όρασή της από το δεξί μάτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ