Ελλάδα|05.09.2022 18:44

Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτισε η ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπός

Newsroom

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΣ Ωρωπός αποχαιρετάει τον 17χρονο ντελιβερά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε, ΙΧ αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο μήνυμα της ομάδας, που δημοσιεύτηκε στο Facebook και συνοδεύεται από μία φωτογραφία ποδοσφαιριστών της ακαδημίας, μαζί με τους οποίους βρίσκεται και ο 17χρονος, ο ΠΑΣ Ωρωπός τονίζει την αγάπη του άτυχου νέου σε αυτήν. Παράλληλα, τον χαρακτηρίζει ως ένα ευγενικό και σεμνό παιδί, που είχε διάθεση να βοηθήσει, όπου κι αν του ζητήθηκε.

Ο 17χρονος ήταν μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου και είχε αγωνιστεί στην ακαδημία του ΠΑΣ Ωρωπός.

Το μήνυμα των μελών του ΠΑΣ Ωρωπός είναι το εξής:

«Απ’ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ’ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τροχαίοΩρωπόςντελιβεράςμοτοσικλέτα