Ελλάδα|18.02.2019 08:51

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Το «μυστικό» πίσω από το οικογενειακό δράμα

Newsroom

Ο γιος ομολόγησε στην αστυνομία ότι είναι αυτός που ξυλοκόπησε τον πατέρα του. Ο 20χρονος, είπε ότι κατάφερε χτυπήματα κατά του 48χρονου πατέρα του, ωστόσο, όπως τόνισε, έφυγε από το σημείο για να σταματήσει ο καβγάς, ο πατέρας του τον ακολούθησε κι απάντησε με χτυπήματα.

Ξαφνικά, όπως λέει ο νεαρός, τον είδε να πέφτει αιμόφυρτος. Σήμερα, θα γίνει η νεκροτομή, καθώς θα φανεί αν ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα ή αν ήταν παθολογικά τα αίτια. Στον 20χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ωστόσο, τα αίτια του τσακωμού ήταν βαθύτερα. Όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είχε πρόβλημα αλκοολισμού, κάτι που καταγγέλλουν και συγγενείς από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Οπως αναφέρουν οι γείτονες, η οικογένεια ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και αντιµετώπιζε προβλήµατα οικογενειακής βίας, λόγω του αλκοολισµού του πατέρα, ο οποίος γινόταν συχνά επιθετικός σε βάρος της γυναίκας και των δύο παιδιών του. Ενα τέτοιο επεισόδιο φαίνεται πως ξεκίνησε το απόγευµα του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος βρισκόταν στο καφενείο και δέχτηκε την επίθεση του πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύµφωνα µε τις µαρτυρίες, ο νεαρός αποχώρησε, ο πατέρας του τον ακολούθησε και οι δύο άνδρες πάλεψαν στη µέση του δρόµου. Σύµφωνα µε την πρώτη εκτίµηση του ιατροδικαστή, που έκανε αυτοψία στον χώρο, το άψυχο σώµα του 48χρονου φέρει θλαστικά τραύµατα και κάταγµα στη µύτη, που από µόνα τους δεν µπορούν να αποτελέσουν αιτία θανάτου, τα οποία θα διασαφηνιστούν σήµερα στη νεκροψία-νεκροτοµή.

έγκλημααστυνομίαδολοφονίαΘεσσαλονίκη