Ελλάδα|14.09.2022 12:10

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου στη λεωφόρο Νίκης

Newsroom

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες της υπόθεσης κλοπής χρηματοκιβωτίου από διαμέρισμα στη Λεωφόρο Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την υπόθεση που είχε γίνει viral, αφού σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται το χρηματοκιβώτιο να πέφτει από τα χέρια των κλεφτών, πριν το βάλουν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών γειτονικών καταστημάτων εστίασης. Τελικά οι κλέφτες κατάφεραν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Δράστης είναι ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Οι δύο δράστες, προσποιούμενοι ότι ήταν υπάλληλοι της ΔΕΗ και με το πρόσχημα ότι υπάρχει βλάβη στα ηλεκτρολογικά, ξεγέλασαν δύο ηλικιωμένα αδέλφια ενοίκους διαμερίσματος στη λεωφόρο Νίκης και μπήκαν σε αυτό.

Με διάφορες δικαιολογίες κατάφεραν να περιορίσουν τους ηλικιωμένους στην κουζίνα του διαμερίσματος και έτσι ανενόχλητοι άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο κι έφυγαν από το διαμέρισμα. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε διάφορα έγγραφα και μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκηκλέφτεςχρηματοκιβώτιο