Ελλάδα|17.10.2022 12:24

Νέα καταγγελία για κακοποίηση 12χρονης: Πατέρας μήνυσε επιχειρηματία για ασέλγεια - Βρήκαν φωτογραφίες στο κινητό του

Newsroom

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως πατέρας 12χρονου κοριτσιού στη Ζαχάρω Ηλείας κατέθεσε μήνυση εις βάρος επιχειρηματία για ασέλγεια εις βάρος της κόρης του.

Ο άνδρας μετέβη πριν λίγες ημέρες στην Εισαγγελία, κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία και άμεσα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα της 12χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του protinews.com.gr.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης, όπως γράφει το ίδιο μέσο.

Η διερεύνηση από τις αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται ακόμα δύο πρόσωπα.

Τέλος, αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί εις βάρος του και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςκακοποίησηκακοποίηση παιδιώνκακοποίηση ανηλίκουΗλείαειδήσεις τώρα