Ελλάδα|01.11.2022 12:22

Υπόθεση Κολωνού: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει η 12χρονη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του Κολωνού καθώς η 12χρονη βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Η 12χρονη θα δει περίπου 12 φωτογραφίες ώστε να αναγνωρίσει τους βιαστές της. Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Στο μεταξύ, 2 ακόμη άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρονται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη και όπως αναφέρει η αστυνομία ενδεχομένως να συναντήθηκαν και μαζί της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τους άνδρες που εμφανίστηκαν αυτοβούλως

Προσέλευση αυτοβούλως δύο (2) ημεδαπών φερόμενων χρηστών διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Διαγραφή μέλους του ΠΑΣΟΚ για συνομιλίες με το προφίλ της 12χρονης

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το  ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ διέγραψε μέλος του που φέρεται να μιλούσε με το προφίλ της 12χρονης που έπεσε κατ' επανάληψιν θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, που φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι.

Υπάρχουν αναφορές ότι το συγκεκριμένο μέλος πρόκειται για τοπικό στέλεχος από την Ρόδο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνόςανήλικηαστυνομίαειδήσεις τώρα