«Θα με είχαν σκοτώσει»: Συγκλονίζει μαρτυρία πλαστικού χειρούργου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το ιατρείο του
NewsroomΕπίθεση από δύο αγνώστους δέχτηκε πλαστικός χειρουργός το βράδυ της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μπροστά στο ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι δράστες τον χτύπησαν άγρια με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
«Θα με είχαν σκοτώσει»
Όπως αναφέρει το Grtimes.gr σε δηλώσεις του είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, ούτε πάει κάπου το μυαλό μου». Ο ίδιος τονίσε ακόμη πως, «αν δεν είχε μαζευτεί κόσμος και δεν τρόμαζαν για να φύγουν, θα με σκότωναν…».
Ο άτυχος πλαστικός χειρουργός, δήλωσε ακόμη πως «ο ιατροδικαστής μου απαγόρευσε να φύγω από το νοσοκομείο. Θα παραμείνω εδώ, καθώς οι γιατροί φοβούνται για αιμάτωμα. Θέλω να πάω στο σπίτι μου, αλλά θα παραμείνω εδώ».
«Η επίθεση ήταν στοχευμένη»
Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή της επίθεσης, περιέγραψε ότι «πήγε να ανεβεί στο μηχανάκι του και τότε τον έριξαν κάτω. Τον χτυπούσαν για κάποια δευτερόλεπτα, αλλά μόλις βγήκαμε εμείς, τράπηκαν σε φυγή».
Το ίδιο άτομο, που εργάζεται σε παρακείμενο κατάστημα στη Λεωφόρο Νίκης, περιγράφει ακόμη ότι «τους είδαμε να τον χτυπούσαν και να στοχεύουν στο κεφάλι. Φαινόταν στοχευμένη η επίθεση».
- Καρέ - καρέ η σύλληψη του «βιαστή με τα τατουάζ» από τις αλβανικές Αρχές
- Καλάθι του νοικοκυριού: Κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για χαμηλές τιμές – Τα 51 προϊόντα που θα περιλαμβάνει
- Συγκλονιστικό βίντεο από το ναυάγιο ανάμεσα σε Εύβοια και Άνδρο: Καρέ – καρέ οι προσπάθειες διάσωσης των μεταναστών
- Χρ. Σταϊκούρας: Προς το 10% θα κλείσει ο πληθωρισμός του 2022 - Επίμονος και το 2023
- Μαζικές δίκες ανακοινώνει η Ιρανική κυβέρνηση- Οι Coldplay τραγουδούν για το Ιράν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα υποστήριξης
- Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
- Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
- Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
- Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων