Ελλάδα | 18.12.2022 23:10

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ο μασκοφόρος εκτελεί το θύμα στην καφετέρια

Ευλαμπία Ρέβη

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μασκοφόρος δράστης μπαίνει στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης και εκτελεί από το μισό μέτρο το θύμα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας ήταν κρυμμένος απέναντι από το μαγαζί όταν ξαφνικά πλησίασε το τραπέζι στο οποίο καθόταν μία παρέα και πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άνδρα, ο οποίος είναι νεκρός. Από το συμβάν τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα που τραυματίστηκε από το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τους δύο άνδρες και ήταν απλά περαστική ενώ ένας ο άλλος τραυματίας είναι άνδρας που έχει χτυπηθεί στο στήθος.

Συνολικά ακούστηκαν 4-5 πυροβολισμοί ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης δεν ήταν μακρύκανο, αλλά πιθανότατα πιστόλι.  Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης εξαφανίστηκε και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ άμεσα, αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και έχουν αποκλείσει τον χώρο. Σημειώνεται ότι όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστη από κόσμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καφετέριαπυροβολισμόςΝέα Σμύρνηθάνατοςειδήσεις τώρανεκρός