Ελλάδα|31.01.2023 23:19

Καρέ – καρέ η δράση συμμορίας που «ρήμαζε» σπίτια στο Περιστέρι: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Βίντεο από τη δράση της θηλυκής συμμορίας που αδειάζει σπίτια στην Αττική βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Οι δύο γυναίκες – μέλη της συμμορίας στο βίντεο, από κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, πλησιάζουν την είσοδο πολυκατοικίας, στον οποία εισέρχονται και κατευθύνονται σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώ, η κάτοικος της πολυκατοικίας, περιέγραψε σε κατάσταση – σοκ τα όσα είδε μπροστά της μόλις γύρισε στο σπίτι της.

«Εγώ γύρισα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά. Βλέπω ότι η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη. Είναι απλώς τραβηγμένη και κλειστή. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και βλέπω μία εικόνα σοκ. Βλέπω την μπαλκονόπορτα κλειστή και το σκυλί μου απ’ έξω», είπε στο Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη της συμμορίας παρακολουθούσαν τις κινήσεις των κατοίκων του πρώτου ορόφου. Όταν οι κάτοικοι έφυγαν, κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα χωρίς καν να διαρρήξουν την πόρτα. Στα 20 λεπτά που παρέμειναν συνολικά στο διαμέρισμα, κλείδωσαν τον σκύλο στο μπαλκόνι και έδρασαν ανενόχλητες. «Μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι που είχα πρόσφατα δώρο από τον μικρό μου και κάποια αλυσιδάκια», είπε η άτυχη κάτοικος.

«Είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντιλα»

Τις δύο γυναίκες αναγνώρισε και άλλος κάτοικος της ίδιας πολυκατοικίας από το βίντεο. Σημείωσε ότι, και πριν από τρεις μήνες, οι ίδιες είχαν επιχειρήσει να εισβάλλουν στο διαμέρισμά της, όσο εκείνη ήταν μέσα. «Έχουν ξανά μπει αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντιλα», είπε.

Πάντως, τα πρόσωπα των δύο μελών της συμμορίας έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και οι Αρχές αναλύουν το υλικό προκειμένου σύντομα να βρεθούν στα ίχνη τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συμμορίαειδήσεις τώραδιαρρήξειςΠεριστέρι