Ελλάδα|01.03.2023 05:10

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στο ΑΤ Λάρισας ο σταθμάρχης βάρδιας – Σοβαρή καταγγελία από επιβάτη

Newsroom

Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας οδηγήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ο σταθμάρχης βάρδιας του ΟΣΕ Λαρίσης στη βάρδια του οποίου σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι η επιβατική αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ η εμπορική το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Σοκαριστική καταγγελία επιβάτη

Λίγο νωρίτερα, επιβάτης του τρένου μιλώντας στις κάμερες, ο υποστήριξε ότι άκουσε συνομιλία μεταξύ μηχανοδηγού και υπεύθυνου εισιτηρίων και ο ένας από τους δύο είπε «πάμε και όπου βγει».

«Όταν είχαμε μείνει στο Παλαιοφάρσαλο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλά με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει “πάμε και όπου βγει”, σίγουρα είσαι προϊδεασμένος ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Ναι, το άκουσα μέσω των ασυρμάτων. Πάμε και όπου βγει. Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο. Μας καθυστέρησαν 15 λεπτά λόγω φόρτου κίνησης των σιδηροδρομικών γραμμών γιατί ήταν μονής οδού. Μάλλον έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω…» ανέφερε ο επιβάτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεκτροχιασμός τρένουΤέμπηεκτροχιασμόςσύγκρουση τρένων