Πρέβεζα: Άνδρας προσπάθησε να ρίξει τη σύζυγο και το δύο ετών παιδί τους σε χαράδρα με το αυτοκίνητο - Συνελήφθη από τις Αρχές
Newsroom
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται μετά από καταγγελία άντρας από την Πρέβεζα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άντρας επιβίβασε στο αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του και το βρέφος τους και ενεργώντας αντίθετα στη θέλησή της και την αρχική συμφωνία τους, κατευθύνθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας.
Ακολούθως επιχείρησε να κατακρημνίσει το αυτοκίνητο σε χαράδρα, γεγονός το οποίο απεφεύχθη καθώς, λόγω της πυκνής βλάστησης, το όχημα ακινητοποιήθηκε.
Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Θεσπρωτικού να κινούνται σε περιοχή της Πρέβεζας και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την προανακριτική διαδικασία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας
- Απεγκλωβίστηκαν ακόμη πέντε Έλληνες από το Σουδάν - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
- Συναγερμός στη ρωσική πρεσβεία: Δεν τον άφησαν να παραδώσει το ύποπτο πακέτο και εκείνος το πέταξε μέσα
- Ντουμπάι: Αγοράζουν... άμμο για να χτίσουν παλάτια - 34 εκατ. για ένα αγροτεμάχιο
- Θεσσαλονίκη: Η θάλασσα έγινε καφέ στη Νέα Κρήνη - Τι λέει ο δήμαρχος στο ethnos.gr
- ΕΚΤ: Βαρίδι για την οικονομία οι φυσικές καταστροφές - SOS για το ασφαλιστικό κενό στην Ελλάδα
- Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι πριν τη Σύνοδο Κορυφής - «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία»
- «Δεν δίνουν αποζημίωση για τον νεκρό πατέρα μου» - Συγκλονίζει συγγενής θύματος στα Τέμπη
- Ευρωπαϊκή έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Η Ελλάδα στην ίδια λίστα με τριτοκοσμικές χώρες!
- SOS από Kaspersky: Διαρροή 2 εκατομμυρίων τραπεζικών καρτών από κακόβουλο λογισμικό