Ελλάδα|09.05.2023 17:09

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίζεται η 71χρονη που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον γιο της στον ύπνο του

Newsroom

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η ηλικιωμένη που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον γιο της στον ύπνο του.

Το επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με την 71 ετώνκατηγορούμενη να πιέζει με το δάχτυλό της το κεφάλι του 44χρονου γιου της, τραυματίζοντάς τον σε σημείο όπου παλαιότερα είχε χειρουργηθεί. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη με το χέρι της πίεσε το θύμα στο κεφάλι. Ο 44χρονος είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια προγενέστερης νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ενώ του είχε αφαιρεθεί ένα κομμάτι το κρανίου του, ύστερα από χειρουργική επέμβαση. Εκείνο το σημείο που καλυπτόταν μόνο με δέρμα η κατηγορούμενη φέρεται ότι πίεσε με το δάκτυλο της προκαλώντας σοβαρό τραύμα.

Ο 44χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Απολογούμενη η ηλικιωμένη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα, όπως και ο γιος της, δεν ήταν σε θέση να αιτιολογήσει την πράξη της. Ο ανακριτής έκανε δεκτό το αίτημα που υποβλήθηκε διά του συνηγόρου της για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκηηλικιωμένηανθρωποκτονίααπόπειραειδήσεις τώρα