Ελλάδα|21.05.2023 05:54

Δυσάρεστη εξέλιξη: Νεκρή εντοπίστηκε η Βρετανίδα που είχε εξαφανιστεί από την Τέλενδο - Φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό

Newsroom

Νεκρή εντοπίστηκε η 74χρονη Βρετανίδα Σούζαν Χαρτ που είχε εξαφανιστεί από την Τέλενδο. Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της νησίδας, ενώ οι πυροσβέστες προκειμένου να την ανασύρουν κατέβηκαν με σχοινιά στο σημείο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η γυναίκα μάλλον γλίστρησε και να έπεσε στο κενό. Κατά πληροφορίες η σορός της έφερε πολλαπλά τραύματα, ενώ ο σύζυγος της την αναγνώρισε από τη βέρα που φορούσε στο χέρι της.

Η 74χρονη είχε επισκεφτεί με τον σύζυγό της την Ελλάδα για διακοπές και διέμεναν σε ξενοδοχείο της Καλύμνου. Μία ημέρα πριν την Πρωτομαγιά, μαζί με έναν φίλο τους πήγαν στην Τέλενδο για πεζοπορία και αναρρίχηση.

Όταν έφτασαν το πρωί, η Σούζαν Χαρτ, που σύμφωνα με την κόρη της έπασχε από άνοια χωρίς να έχει γίνει επίσημη διάγνωση, κάθισε σε μία ταβέρνα και ο σύζυγός της μαζί με έναν φίλο του πήγαν για αναρρίχηση. Κάποια στιγμή την είδαν να κάνει περπατά στην προβλήτα και έκτοτε αγνοούνταν.

ΒρετανίαθάνατοςΤέλενδοςειδήσεις τώραεξαφάνιση