Ελλάδα|12.06.2023 20:12

Κηφισιά: Πώς έγινε το ριφιφί στο κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα - Βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο

Newsroom

Κάνοντας τρύπα στον τοίχο εισέβαλαν στο κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα στην Κηφισιά οι δράστες του μεγάλου ριφιφί, που απέσπασαν λεία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι διαρρήκτες φέρονται να μπήκαν ανενόχλητοι στην επιχείρηση και να άρπαξαν σπάνια νομίσματα, τεράστιας αξίας, χρήματα και κοσμήματα. Όπως μεταδίδει το Mega, οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν πόρτα και έφτασαν σε τοίχο, τον οποίον έσκαψαν και έφτασαν στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που δημοσιεύει. Εκεί εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν με οξυγονοκόλληση και αφαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Αν και δεν χτύπησε συναγερμός, οι κινήσεις των δραστών κατεγράφησαν από τις κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν ο ιδιοκτήτης και η αστυνομία. Μάλιστα, οι δράστες φέρεται να είχαν χαρτογραφήσει τον χώρο, γνωρίζοντας πού ακριβώς πηγαίνουν. Σε λιγότερο από ένα λεπτό φέρεται να έφυγαν από την πόρτα μαζί με τη λεία τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς δεν άκουσε να πέφτουν τοίχοι, ενώ στον δρόμο που βρίσκεται το κατάστημα με τα νομίσματα έχουν γίνει 16 ληστείες.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο υπάλληλος που άνοιξε σήμερα (12/6) το πρωί το κατάστημα, στην οδό Ελαιών, διαπίστωσε πως υπήρχε μια τρύπα στο υπόγειο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε παραβιαστεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚηφισιάδιάρρηξηληστεία