Ελλάδα|07.07.2023 09:35

Νεκροί ανασύρθηκαν από τη θάλασσα τρεις ηλικιωμένοι σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Καβάλα

Newsroom

Τη ζωή τους έχασαν τρεις ηλικιωμένοι χθες το μεσημέρι και το απόγευμα μετά από πνιγμό σε παραλίες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Καβάλας.

Αρχικά, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Περαίας Θεσσαλονίκης, 71χρονη ημεδαπή. Η γυναίκα διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Επίσης, χθες το απόγευμα ακόμα μία 72χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Διονυσίου, του δήμου Προποντίδας, στη Χαλκιδική. Η 72χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Οφρυνίου του Παγγαίου Καβάλας, άνδρας περίπου 75 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧαλκιδικήΚαβάλαθάλασσαειδήσεις τώραπνιγμόςΘεσσαλονίκη