Ελλάδα|15.07.2023 11:00

Ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του πρώην δημάρχου Τυλισού - Τι προβληματίζει τις Αρχές - «Βαρύς ο πόνος μας»

Newsroom

Ανοιχτά ερωτήματα υπάρχουν σχετικά με τον θάνατο του πρώην δημάρχου Τυλίσου Κρήτης Σταύρου Χαλκιαδάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στην οικεία του από τραύμα που προκλήθηκε από όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής δείχνουν αυτοχειρία, καθώς το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης. Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν πρόδιδαν ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ήταν καλά, έγραφε ένα βιβλίο για την Τύλισο, ενώ φίλος του που τον είδε το προηγούμενο βράδυ είπε στην αστυνομία ότι του φάνηκε ευδιάθετος. 

Τον βρήκε νεκρό συγγενής του μέσα σε μια λίμνη αίματος  

Η πρώην σύζυγος του 71χρονου τον αναζητούσε επίμονα από το πρωί. Όταν πλέον απογοητεύτηκε, ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο, παρακαλώντας τον να πάει στο σπίτι του για να τον ψάξει.

Ο συγγενής πήγε σπίτι του και όταν μετά από επανειλημμένα χτυπήματα της πόρτας δεν έλαβε απάντηση, ανέβηκε στο ύψος ενός παραθύρου και αντίκρισε ένα τραγικό θέαμα, τον Σταύρο Χαλκιαδάκη πεσμένο στο πάτωμα σε μια λίμνη αίματος.

Δήμαρχος Μαλεβιζίου: Βαρύς ο πόνος που πέφτει στην Τύλισο

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Σταύρου Χαλκιαδάκη.«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Το Μαλεβίζι πενθεί. Βαρύς ο πόνος που πέφτει στην Τύλισο. Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης, τέως Δήμαρχος Τυλίσου, δεν είναι πια κοντά μας. Είναι από τους πιο δύσκολους αυτός ο αποχαιρετισμός. Ακούραστος, αφοσιωμένος, ειλικρινής, διεκδικητικός και πάντα χαμογελαστός. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Θα τον θυμάμαι πάντα δοτικό στη συνεργασία μας. Ο τόπος μας χάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του. Αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε αυτό το ταξίδι του. Σύσσωμη η οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου πενθεί. Τιμής ένεκεν, στο τελευταίο του ταξίδι θα τον συντροφεύσουμε με δημοτική δαπάνη. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Βρισκόμαστε δίπλα τους. Αντίο Δήμαρχε…».

Σημειώνεται ότι η κηδεία  του θα γίνει αύριο Κυριακή 16-7-2023 και ώρα 11.0. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην Τύλισο.

θάνατοςΚρήτηειδήσεις τώρααυτοκτονία