Ελλάδα | 17.07.2023 17:06

Φωτιά τώρα: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Εκτός λειτουργίας τα φανάρια στην Κηφισίας

Newsroom

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας καθώς, η λεωφόρος Κηφισίας, εκ των βασικών οδικών αρτηριών του Λεκανοπεδίου, είναι μποτιλιαρισμένη, λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει από το πρωί της Δευτέρας (17/07) στο Λαγονήσι.  Από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το Χίλτον, τα φανάρια δε λειτουργούν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα μέτωπα της φωτιάς στο Live blog του ethnos.gr

Την ίδια στιγμή, στην Αθηνών Σουνίου έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων καθώς οι κάτοικοι των Μεσογείων Αττικής εκκενώνουν τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς. Η κίνηση είναι τεράστια μετά το 112 που εστάλη για προληπτική εκκένωση σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της φωτιάς

Λόγω της φωτιάς, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Λαυρίου από τη Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έκλεισαν και η Λεωφόρος Αναβύσσου από το ύψος της οδού Ολύμπου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσό, η λεωφόρος Μαρκοπούλου από το ύψος της οδού Ιπποδρόμου προς Κουβαρά, η λεωφόρος Αναβύσσου από την οδό Αγίου Παντελεήμονος στο ρεύμα προς Λαγονήσι, η λεωφόρος Αθηνών Σουνίου και η λεωφόρος Καλύβίων στο ρεύμα προς Σούνιο και η Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου και λεωφόρος Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

φωτιάΛαγονήσιειδήσεις τώραπυρκαγιάΚηφισίαςφανάρια