Ελλάδα|18.07.2023 08:15

Φωτιά τώρα - Αρτοποιός: Ποια είναι η εικόνα στα πύρινα μέτωπα - Ανησυχεί αυτό στα Δερβενοχώρια

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός σε ενημέρωση που παραχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης δήλωσε πως σε ύφεση βρίσκονται οι φωτιές σε Λουτράκι και σε Καπαρέλι Βοιωτίας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα στο liveblog του ethnos.gr

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η φωτιά στα Δεβενοχώρια βρίσκεται σε εξέλιξη. Επί τόπου επιχειρούν, 140 πυροσβέστες με 5 πεζοπόρες ομάδες, 48 οχήματα 6 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο, ενώ επί τόπου επιχειρούν, ένοπλες δυνάμεις, δυνάμεις της ΕΛΑΣ, υδροφόρες και Εθελοντές πυροσβέστες.

Η φωτιά στο Λουτράκι βρίσκεται σε ύφεση και ότι υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε κατοικίες. Στην περιοχή επιχειρούν 120 πυροσβέστες με εναέρια μέσα. Στο μέτωπο της Σαρωνίδας επιχειρούν 230 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 76 οχήματα και 3 ελικόπτερα.

Η φωτιά στο Καπαρέλι Βοιωτίας βρίσκεται, επίσης, σε ύφεση. Ο Γιάννης Αρτοποιός τόνισε, προτεραιότητα είναι η διασφάλισή ανθρωπινής ζωής και η προστασία των δημόσιων υποδομών και της περιουσίας των πολιτών.

φωτιά τώραφωτιάπυροσβεστικήειδήσεις τώραπυρκαγιά