Φωτιά στην Κηφισιά: Οριοθετήθηκε λίγο πριν επεκταθεί σε μεγάλη δασική έκταση
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης 27/7 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Κηφισιά, στο τέρμα της οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 42 πυροσβέστες, 10 οχήματα με 4 ομάδες πεζοπόρα τμήματα, 3 ελικόπτερα και εθελοντές και την έθεσαν υπό έλεγχο.
Η φωτιά έκαψε περίπου τρία στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ ελέγχθηκε πριν απειλήσει την τεράστια δασική έκταση που υπάρχει στην περιοχή. Μιλώντας στο OPEN, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κηφισιάς κ . Κόκκαλης, σχολίασε ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής την «πρόλαβαν» και την περιόρισαν.
Υπενθυμίζεται ότι η Αττική, σήμερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου της Πυροσβεστικής, βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο, 5 (ακραίος κίνδυνος) για εκδήλωση πυρκαγιάς.
- Νέα ευρεία σύσκεψη για τα φάρμακα στο υπουργείο Υγείας: Οι αντιδράσεις των φαρμακευτικών και οι εντολές Μαξίμου
- Το δύσκολο 10ήμερο της κυβέρνησης: Η στρατηγική που υιοθετείται απέναντι στην αντιπολίτευση, πριν τα συλλαλητήρια
- Τέμπη: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ερίζουν για την ακριβή ημέρα κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
- ΑΠΘ: Βρέθηκε αμίαντος στο κτίριο της Φιλοσοφικής - Φόβος για την υγεία φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού