Ελλάδα|01.08.2023 21:10

Νέα Αγχίαλος: Νέα συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην 111 ΠΜ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Νέα βίντεο από τις εκρήξεις στις εγκαταστάσεις της 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο, κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha, από το εσωτερικό συνεργείου αυτοκινήτων, καταγράφεται η στιγμή που τα τζάμια των οχημάτων γίνονται θρύψαλα εξαιτίας του ωστικού κύματος της έκρηξης.

Το άλλο νέο βίντεο, τράβηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του κάτοικος της Νέας Αγχιάλου.

«Είμαστε τυχεροί που τα θραύσματα πήγαν στην περιοχή των Μικροθηβών και του Οινοποιείου. Αν ερχόταν στην πλευρά του χωριού θα ζούσαμε μία εμπόλεμη κατάσταση», είπε στον ALPHA κάτοικος της Νέας Αγχιάλου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η επιχείρηση συλλογής των θραυσμάτων από τα πυρομαχικά που εξερράγησαν. Οι ειδικές ομάδες βρίσκονται ακριβώς πίσω από την αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή του Σκοπευτηρίου.

Τι ανακοίνωσε το τμήμα περιβάλλοντος

Εξάλλου, υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, σύμφωνα με την οποία σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένοι οι άνθρωποι επί μακρόν στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, τα ζώα δεν πρέπει να βόσκουν στην περιοχή μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. 

εκρήξειςφωτιάΝέα Αγχίαλοςφωτιά τώραειδήσεις τώραέκρηξη