Ελλάδα|17.08.2023 11:54

Δύο τροχαία με μηχανές στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 26χρονος τουρίστας - Με σοβαρά τραύματα 21χρονος

Newsroom

Ακρωτηριασμό στο κάτω άκρο υπέστη νεαρός άντρας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/8), όταν συγκρούστηκαν μία γουρούνα και μία μοτοσικλέτα σε δρόμο της Χερσονήσου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ένας 26χρονος τουρίστας, με καταγωγή από το Ισραήλ, να ακρωτηριαστεί από το γόνατο και κάτω.

Διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό παρέλαβαν τον 26χρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν μπορούσε να σωθεί το πόδι του.

Ο τουρίστας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Τροχαίο και για 21χρονο

Λίγες ώρες νωρίτερα ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το cretapost, το τροχαίο συνέβη περίπου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, όταν μηχανή που οδηγούσε 21χρονος, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 21χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

ΚρήτητουρίσταςΒενιζέλειο ΝοσοκομείοατύχημαΕΚΑΒ